Webinars


“Tao Vallei on Tour”

Vervangen door gratis webinar omwille van corona maatregelen.
Inspirerende introductie webinar “vallei orgasme voor mannen”
Voor Mannen en alle gendernuance die zich hiertoe aangetrokken voelen.
Donderdag 19 November 2020
Bekijk Webinar klik op “vallei met Vlaams tintje”

Webinar

“De kunst van het loslaten”

Wat hebben verlies, angst en rouw te maken met seksualiteit?

Bekijk Webinar Klik op foto

 

 

 

“Veranderen brengt verlies en rouw met zich mee. Door verlies te leren dragen, word je vrijer en kan je meer authentiek zijn. Het geeft verdieping en zingeving aan je leven. En het helpt je jouw eigen grenzen te respecteren”, zegt Vallei-coach Kathleen De Baere. In haar praktijk begeleidt zij mensen bij intimiteit en seksualiteit en bij loslaten, rouw en verlies.

Hieronder meer info

Wat hebben verlies, angst en rouw te maken met seksualiteit?

Gebruik deze yin-tijd om zin te geven aan verlies en rouw.
,

Verlies en rouw: iedereen krijgt ermee te maken, in allerlei vormen. Een partner die weggaat. De dood van een dierbare. Het gevoel dat je je vrijheid verliest door allerlei beperkende regels. Een ‘empty nest’ als de kinderen het huis uit gaan. Of vrienden die uit je leven verdwijnen, omdat je verschillende paden hebt gekozen. Misschien wel doordat je zelf bent veranderd.

Zeker in deze tijd, waarin ook nog eens isolatie en eenzaamheid op de loer liggen, kan dat verlies extra voelbaar zijn. En tegelijk heeft rouw – en de tijd om te rouwen – niet echt meer een plek in onze samenleving, We moeten door… Maar elk verlies laat zijn sporen na.

Verlies – en vooral ook de angst voor verlies – kan ervoor zorgen dat wij zelf ons anders gaan gedragen. Dat we over onze grenzen gaan of anderen over onze grenzen laten gaan, om die ander maar niet kwijt te raken. Ook seksueel. Of juist dat we zulke hoge muren optrekken, om maar niet meer gekwetst te worden. Vaak voelen we dit ergens wel heel subtiel, maar stoppen we het weg.

Er is een andere weg…

“Veranderen brengt verlies en rouw met zich mee. Door verlies te leren dragen, word je vrijer en kan je meer authentiek zijn. Het geeft verdieping en zingeving aan je leven. En het helpt je jouw eigen grenzen te respecteren”, zegt Vallei-coach Kathleen De Baere. Vanuit haar (Belgische) praktijk Kaliyoma biedt ze begeleiding rondom intimiteit en seksualiteit en bij loslaten, rouw en verlies.

Op dinsdag 15 december om 20.00 uur gaat Kathleen in gesprek met taotrainer Reinoud Eleveld over hoe zelfbeminning je helpt om na verlies je hart weer te helen en verlies te leren dragen.

Een Vallei-on-Zoom over:

 • hoe verlies, rouw en seksualiteit met elkaar verbonden zijn
 • hoe je via zelfbeminning zin kunt geven aan verlies en rouw
 • hoe ruimte geven aan angst en verlies je authentieker, vrijer en bewuster maakt en je leert je grenzen beter te bewaken
 • hoe je vanuit het toelaten van de leegte weer vol kunt worden en hoe dit bijdraagt aan een diepere zingeving
 • waarom juist deze ‘yin-tijd’ het moment is om hier stil bij te staan (de winter is voor vrouwen dé periode om te vertragen, naar binnen te keren en uit te rusten).

Introductie workshops

Reeds plaatsgevonden


Tao Vallei on Tour

Op 4 december 2019 voor mannen
Op 5 december 2019 voor  vrouwen
Te Gent  van  19.30  tot  22.00 uur

locatie: Blauwe zaal Liberas,  kramersplein 23
Inkom: 10€

Inschrijven
zie hieronder voor meer info

 

 

Op woensdag 4 december 2019 voor mannen

Voor de 5 de keer op rij is Reinoud Eleveld te gast in Vlaanderen en ook deze keer is er een speciale avond voor jullie mannen !
Een moment waarin hij jou als man mee neemt in de bijzondere wereld van de Taoïstische visie op mannelijke seksualiteit.

Reinoud verdiept zich al een leven lang in de Taoïstische kennis en technieken en ontdekte dat er een andere vorm van seksualiteit bestaat die in het westen onbekend is geraakt : transformatie seksualiteit. Over dit boeiend thema alsook over de link tussen seksualiteit en energie en hoe je als man je seksualiteit kan trainen vertelt hij je graag tijdens de lezing.
Je komt te weten hoe je een gezonde, vitale en wijze man wordt en als bonus wordt ook de theorie van het Meervoudig Orgasme uit de doeken gedaan.Het gaat over steeds meer en dieper thuiskomen in jezelf, …terug contact maken met je seksualiteit als levensbron, als levenskracht. Je verbinden met de voedende kracht van Moeder Aarde en de creërende kracht van de cosmos.

Reinoud is een bevlogen spreker die zijn hele leven al op zoek is naar de kracht en de magie van het leven. Hij bouwt mee aan een wereld waar ieder individu verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen seksuele energie zodat we samen een (seksueel) veilige samenleving creëren in eerste instantie voor onszelf maar ook voor onze kinderen en de komende generaties.Reinoud is senior instructor in The Healing Tao en de oprichter van o.a. Vallei orgasme (online training voor vrouwen) en Meervoudig orgasme (online training voor mannen).Hij laat zich inspireren door vele leraren en leraressen, waaronder Mantak Chia en Annette Derksen.Hij is en gepassioneerde, boeiende en integere lesgever. (zie voor biografie https://taotraining.nl/reinoud/)

Deze inspirerende avond die je (westerse) kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen wil je zeker meemaken! Reinoud neemt je mee in een meditatie en brengt daarna zijn visie op het thema.Er zal zeker voldoende ruimte zijn om in dialoog te gaan en vragen te stellen. Laat je vooral verrassen

Deze avond is enkel toegankelijk voor mannen en gender nuance, wordt begeleid door Reinoud Eleveld en ondersteund door Kathleen De Baere en Mireille Verplancke (vallei coaches).

Place to be :
Blauwe zaal Liberas/liberaal/ Archief Kramersplein 23 in Gent.
Op loopafstand van het St Pietersstation,parkeren kan onder St Pietersplein.

inloop vanaf  19u15, aanvang 19u30 tot 22.00 uur
bijdrage : 10 euro via ov BE45 8915 8420 9889 of cash aan de ingang
inschrijven: Ga naar contact
of  mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

Reinoud, Kathleen en Mireille kijken er naar uit je daar te mogen ontmoeten.

Van harte welkom!

Voor vrouwen op donderdag 5 december 2019

Voor de 5 de keer op rij is Reinoud Eleveld te gast in Vlaanderen en deze keer TERUG voor 2 avonden  woensdag 4 december zijn de mannen welkom en donderdag 5 december zijn jullie ladies van harte welkom ! Een moment waarin hij ons mee neemt in de bijzondere wereld van de Taoïstische visie op vrouwelijke seksualiteit.

Reinoud verdiept zich al een leven lang in de Taoïstische kennis en technieken en ontdekte dat er een andere vorm van seksualiteit bestaat die in het westen onbekend is geraakt : transformatieseksualiteit. Over dit boeiend thema alsook over de link tussen seksualiteit en energie en hoe je als vrouw je seksualiteit kan trainen vertelt hij je graag tijdens de lezing.

Je komt te weten hoe je een gezonde, vitale, gelukkige en wijze vrouw wordt en als bonus wordt ook de theorie van het vallei orgasme uit de doeken gedaan.’t gaat over steeds meer en dieper thuiskomen in jezelf, in je schoot…terug contact maken met je seksualiteit als levensbron, als levenskracht.Je verbinden met de voedende kracht van Moeder Aarde en de creërende kracht van de cosmos.

Reinoud is een bevlogen spreker die zijn hele leven al op zoek is naar de kracht en de magie van het leven. Hij bouwt mee aan een wereld waar ieder individu verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen seksuele energie zodat we samen een (seksueel) veilige samenleving creëren in eerste instantie voor onszelf maar ook voor onze kinderen en de komende generaties.

Reinoud is senior instructor in The Healing Tao en de oprichter van o.a Vallei orgasme en Meervoudig orgasme.Hij laat zich inspireren door vele leraren en leraressen, waaronder Mantak Chia en Annette Derksen.Hij is een gepassioneerd en integer lesgever (zie ook zijn biografie op https:/taotraining.nl/nl/wie/reinoud ).

Deze inspirerende avond die je (westerse) kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen wil je zeker meemaken!

Deze avond is enkel toegankelijk voor vrouwen en gender nuance.De avond wordt begeleid door Reinoud Eleveld en door Kathleen De Baere en Mireille Verplancke. Beide als vallei coach opgeleid en ook jullie gastvrouwen voor deze avond.Er is genoeg tijd en ruimte om in gesprek te gaan en vragen te stellen.Het belooft een aangename, boeiende en fijne avond te worden!

Place to be :
Blauwe zaal Liberas, Kramersplein 23, Gent.
Op loopafstand van St Pietersstation, kom je met de wagen dan kan je parkeren in de ondergrondse parking van St Pietersplein of P&R Gentbrugge en tam tot aan ’t Zuid en dan nog even wandelen.

inloop vanaf  19u15, aanvang 19u30 tot 22.00 uur
bijdrage : 10 euro via ov BE45 8915 8420 9889 of cash aan de ingang
inschrijven: Ga naar contact
of  mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

De ruimte is groot genoeg voor heel wat ladies te ontvangen dus aarzel niet en breng gerust één van je sisters mee ! Ben je nieuwsgierig naar meer, kijk dan alvast eens op www.valleiorgasme.nl

Reinoud,Kathleen en Mireille kijken er naar uit je daar te mogen verwelkomen.


Introductie events

 


Tantra Festival België

Op 21 mei 2018

Als je wenst kennis te maken met Tantra, is deze dag het ideale introductie moment.
Diverse organisaties stellen zich voor aan de hand van korte workshops.
Iedereen is welkom, ongeacht gender.
Het is een fijne manier om gelijk gestemden, nieuwe mensen, oude bekenden te (her)ontmoeten binnen de sfeer van Tantra.

Wij, Alain Art en Kathleen De Baere, geven er een ‘Tribal Tantra’  introductie workshop van 2u.

Je krijgt de gelegenheid ons te ontmoeten, onze werkwijze te ervaren, het ‘Tribal Tantra groei-jaar’ te ontdekken.
Je kan vragen stellen, meer informatie ontvangen over o.a. individuele begeleiding en/of andere  activiteiten,…
die we al dan niet samen organiseren.

Indien je wenst deel te nemen aan onze Tribal Tantra introductie workshop, vernemen we dit graag vooraf per mail.
Inschrijven:  terraluminosa@hotmail.com.

Locatie: Koningsteen, Oxdonkstraat 168, 1880 Kapelle op-den Bos, België

Prijs: 55€ geeft toegang tot alle workshops
Inschrijven doe je via de website www.tantrafestival.be

Heb je nog vragen of wens je meer informatie?
Contacteer me gerust op Gsm 04 68 209 253 of stuur een mail kathleenkaliyoma@gmail.com

We ontmoeten je graag op deze bijzondere dag !

Kathleen & Alain


At The Box


Mediteren kan je leren

Op zondag 24 september 2017
voormiddag en namiddag programma
te Gent
Iedereen welkom!
Gratis

https://www.facebook.com/Starterslabo-at-The-Box-Gent


Open Air Happening


Ont-moeten en genieten
Op zondag 10 September 2017
Iedereen welkom!
Gratis

Plaats: Terra Luminosa – Maldegem
NB dit open-air evenement is afhankelijk van het weer: blijf op de hoogte door deze pagina te blijven volgen of door je aan te melden via een mail (we verwittigen indien het weer het ons onmogelijk zou maken)ntenties

 • Samen genieten, delen, dansen en The Tantric Way of Life exploreren
 • Het mogelijk maken je allereerste Tantric stap te zetten
 • (Her-)ontmoeting van gelijkgestemden
 • Jou de mogelijkheid te geven om de begeleiders en ons team te ontmoeten
 • Toelichting van ons aanbod met mogelijkheid tot persoonlijke vraagstelling: Tribal Tantra, Tantra voor koppels, Tantra themadagen, individuele sessies, woestijnreizen…

Het programma

Vanaf 14.00: Ontvangst
we beginnen om 14.30u. Aansluiten tussen 14.30 & 18.00 is moeilijk. Gelieve op tijd te komen !
Van 14.30 tot 18.00u: Op een voor iedereen toegankelijke manier en op eigen tempo

Thuis komen bij jezelf
Zintuiglijke en ont-moetende dans beleven
Je lijf als gids in het aanvoelen van je eigen veilig-Zijn

Breng iets comfortabels mee om te kunnen zitten (B.V. een meditatiekussen of een zitblokje).
Er is water ter beschikking. Je draagt bij voorkeur soepele kledij.
Er is geen naaktheid, noch massage.

Van 18.00 tot 18.30u: Uitleg over onze workshops, individuele begeleiding & woestijnreizen.
Van 18.30 tot 19.00u: we houden een pauze zodat je kan ‘chillen’ of persoonlijke vragen stellen.

Van 19.00 tot 20.00u: maaltijd “Potluck”: je brengt allerlei lekkers mee om samen te delen in een gezamenlijke buffet. Graag enkel vegetarische maaltijden: salades, pasta, quiche, pizza, brood, kaas, dessertjes, bio sappen… iets dat je graag feestelijk wilt delen met de anderen. Breng je eigen bord, bestek en servietje mee.

Van 20 tot ? : Rituele opening van de avond met vuurceremonie ‘Wat laat ik los, wat verbrand ik… en waar wil ik naar toe?’ door Alain Art en Ann Rotsaert. Korte voorstelling aanbod Ann, gevolg door verbindend zingen (mantra’s en spiritsongs). Daarna is er ruimte voor vrije inbreng zang, dans, ont-moeten…

Praktisch

 • Het adres: Terra Luminosa, Moerhuizestraat 78, 9990  Maldegem
 • Begeleiding: Kathleen De Baere & Alain Art

Welkom


Global awareness festival


Awareness festival

Op zaterdag 09 september 2017 tussen 17.00 en 18.30 geven we (Kathleen De Baere en Alain Art) een introductie workshop tijdens het 3-daagse evenement ” Global Awareness Festival”. Het zal plaatsvinden: Lichtaartsebaan 52 te Kasterlee.

Je kan er ons vinden niet enkel voor deze workshop maar eveneens voor een persoonlijke ontmoeting.
Wij geven je graag informatie over al onze workshops, individuele sessies en over de woestijnreizen.
Het is fijn als je dit vooraf meldt via een korte mail op ons contact-pagina.

Voor meer informatie over dit evenement, volg deze link : Global Awareness Festival

Onze workshop

“Tantric-Kundalini-Awakening”

Met deze “Introductie workshop” willen we jullie laten proeven “van de bevrijdende kracht” waartoe een aangewakkerde Kundalini energie (ook wel levensenergie of seksuele energie genoemd) kan bijdragen. In elk van ons is deze Kundalini – levensenergie aanwezig. Het is onze drijvende kracht.

Waarom dan aanwakkeren?

Omdat we vaak ten gevolge van allerlei conditioneringen, overtuigingen of verwondingen maar “gering” deze potentiele energie gebruiken. Het aanwakkeren gebeurt door vrije en ongeremde exploratie, binnen een respectvol en veilig kader. Zodoende, deze bevrijdende en levende kracht tot diep in je cellen te ervaren.
Dit draagt van nature bij tot een meer blije, zelfzekere, verbonden, gezondere “Jij” .

Hoe ziet de “Introductie workshop” eruit?

 • Korte intro van onszelf en de deelnemers.
 • Lichaam in beweging brengen via vrije dans.
 • Start van de “Tantric-Kundalini-Awakening”
 • Integratie moment
 • Korte delen van de verworven ervaring

Er is geen naaktheid tijdens deze workshop.

Als laatst maar niet te min heel belangrijk:

Wij begeleiden vanuit  “een uitnodiging aanbieden tot…” waarin nergens “ moeten” thuishoort.
Je behoud op elk moment keuze vrijheid en draagt daarvoor ook je eigen verantwoordelijkheid.
Wij zelf creëren een “eiland” waar je kan gaan chillen als je “time out” nodig hebt!

Welkom

Kaliyoma

Into Your Pure Nature

 

Seks & Relatie - Rouw & Verlies  Coach
Lichaamsgericht  Therapeut
Tantra - Massage - Healing
Meditatie Teacher
Vallei Coach

Blijf op de hoogte van de activiteiten